LEPOTA OD PORCELANA

Ekonomični saveti:

Svakako maske su predivne, ali ne moraju biti vrlo ekonomične ... Evo nekoliko saveta za optimizaciju koliko god je to moguće pri njihovoj upotrebi.

Osim ako se vaša koža ne nalazi u stanju da je suva kao sama Sahara, a primetili ste  da je maska uvek dobro natopljena čak i posle postavljanja: da se ništa  ne baci, moj mali trik je da zategnete masku na licu da bi se iscedio ostatak losiona, a koji možete da nanesete  na vrat, na dekolte , a nekad čak i na telo.

Još jedan mali savet: čuvajte  pakovanje maske jer ono još uvijek sadrži puno losiona unutra! Zatvorite ga zihericom za odeću i stavite ga u frižider i  uvek možete uživati u losionu sledećeg jutra. Dah svežine na ašem licu je zagarantovan :)




Zaključak: maske su postale nezamenljive!

Iako izgledam možda ružno na  fotografijama sa njima ali , ja ću uvek ostati verna mojim maskama korejskim maskama! 
Jeftine, skupe, one sa različitim otvorima, ali sve su one sa posebno moćnim sredstvima i prilagođenim specifičnoj potrebi. Maske su po mom mišljenju jedna od tajni lepog tena.

Istovremeno one su šašave ali i zapanjujuće efikasne a njihova primena tako opušta!

Pa zašto ih ne koristiti ? Lično, ne prođe nikad  više od jedne nedelje a da ne  uzimem masku iz frizidera, što je ranije dovodilo do očaja mog čoveka, ali  je sve završilo njegovim mirenjem sa sudbinom i nakraju prelaskom u fanove:) Čak mi se ponekad i pridruži jer osim što su efikasne one su i nećete verovati UNISEX!


A vi, jeste omotali lice maskom na podlozi?



Коментари

Популарни постови са овог блога