Lepota od porcelana na poklon


Lepota davanja je čaroban trenutak koji nastaje u malenom prostoru između pružene ruke sa poklonom i iznenađenog primaoca istog. Zatim se rasprši kao vatromet u svim bojama pozitivnih osećanja koja svojom pojavom, obasjavaju i jednog i drugog. U daljem pretvaranju trenutka, kroz osećanja, dobra vibracija stiže kao talas do najtananijih kutaka svesti i onda se prelomljena kroz zid nesvesnog pruži u beskraj prošlog i budućeg kao trajna i nevidljiva, a tako jaka odrednica i svetionik koja uvek i ponovo i kada kog to poželimo može ponoviti i pokrenuti sve ispočetka.

Jedno od najačih pozitivnih osećanja, osećanje zahvalnosti, se budi pritom. Nastaje kao novi talas u krugu,
koji je za sobom ostavio onaj čarobni trenutak davanja i poklanjanja. Osećanje zahvalnosti je važnije i drugačije boje kod onog koji daje. Biti zahvalan za mogućnost da nekome nešto poklonimo je veliki poklon,
 čiste bele boje,  na kojem opet treba da smo zahvalni i tako u nedogled.

Lanac koji pokrećemo davanjem je nešto što ostaje. Pokloni prolaze, pokloni se otpakuju i potroše a osećanje koje smo sa njim primili ostaje. Pa ako večnost postoji, onda recimo toliko ili blizu toga.

Svakako valja se. Poklanjati. Poklone.

Biti zahvalan nekome ko vam je prvi put poklonio maske na podlozi i tako i time mislio na vas,  i za vaše dobro je dovoljno da pokrene i ponovi isti takav poriv.

Jer pokloniti maske na podlozi nekome sa kim želimo podeliti iskustvo je lep osećaj. Još je lepše kada
kasnije postanemo toliki poznavaoci maski i nas da možemo zajedno iste staviti uz čaj ili kafu.

Maske na podlozi "J Luna" možete pronaći u privatnim parfimerijama, možete naručiti preko facebook strane, možete ostaviti poruku na mesingneru iste.

Maske na podlozi su odličan način da započente veliki lanac poklanjanja.
Osmesi koje dobijete zauzvrat će vam potrditi sve već znano i ovde pročitano.


Коментари

Популарни постови са овог блога