Maske na podlozi

Jednokratna jeste ali sa momentalnim a dugotrajnim efektom!
Ili želja da se izgleda veselo, osveženo, odmorno. Ovaj blog je retko mesto na kome nećete na fotografijama videti našminkana lica a primetićete njihovu  ozračenost nečim drugim. Za još uvek postojeću rubriku nekada jedino bitnog časopisa "Zabavnik" koja se i danas zove Verovali ili Ne, je i ova vest. Da, može se izgledati lepo i bez šminke! Iz kontakata sa već mnogobrojnim parfimerijama koje snabdevaju različitim proizvodima i najudaljenija mesta na ovim širinama, saznajemo baš tu informaciju.

-Neverovatna je nesrazmera u korišćenju preparata koji se koriste za "dekoraciju" u odnosu na one koji pomažu, brinu i konstruišu u strukturi ćelije da one ostanu, pre svega hidrirane dovoljno, a zatim i nahranjene i potom i zalečene od ožiljaka, kako onih fizičkih tako i onih "vremenskih". Faltice ili mesta na kojima koža počinje da liči na fresku su ustvari prekomerno isušena polja naše ne brige. I kada već osim onih saveta: Da je najlepše nenašminkano lice, nismo u svet brige oko njega poneli i onu drugu mnogo važniju rečenicu a koja bi u nastavku trebala prvoj da se doda: Lice koje je negovano, onda je poslednji momenata da ih sada spojimo i tako ostavimo.


Najlepše je nenašminkano, negovano lice. I tako stižemo do direktne asocijacije za devojke istoka od kojih možemo toliko naučiti o tome šta je to ono što je esencijalno. Zdrave navike koje spajaju elemente iz prirode Prepoznate antioksidante, antiaging proizvode opet biljnog porekla. Serume bitnog u vakumu, vlage, a sve to  u natopljenoj maramici sa prorezima za oči, nos i usta i tako smo eto nacrtali  u stvari najprodavaniji proizvod istočnih parfimerija danas a to su MASKE NA PODLOZI.
Jednom uvrštene u jednonedeljno prisećanje ovih činjenica, one nam otvaraju nam novi svet, jednostavnosti, opuštenosti a trajnih rezultata.

A opet radoznalost koju izazivaju je uvek i svuda ista, neverovatna je i stalna želja, glad i potreba za novim proizvodima. Maske na podlozi jesu nov proizvod ali brzina kojom postaju rutina je neverovatna. Ko je probao zna, a ko nije ...pa probaće.





Коментари

Популарни постови са овог блога