Lepota od Porcelana,
Zima i maske

I baš smo pomislili da je korejska industrija rekla poslednju reč ili kako u časopisu Vog od prošle zime stoji : "da smo dotakli vrh odabravši sliku za instagram sa omiljenom markom korejskih maski na podlozi sigurno niste videli korejske parfimerije jer  u zemlji gde je rodjena SHEET MASKA, konkurencija je žestoka. 
i ona je već zamenjena drugom inovacijom. U Koreji su najnoviji hitovi, "bubble" mehurićaste maske i maske od 24 karatnog zlata ! (Ozbiljno)!"

Inače koreanci uživaju u papirnim i folijanim maskma i na te proizvode se stalno oslanjaju, jer sve su sa kvalitetnim sastojcima i neguju i hidriraju i daju savršenu staklastu kožu. isto tako stoji u članku koji u celosti dajemo u prilogu.

Zima koja nam se prikrada je veliki izazov za sve koji žele da posle ledenog vetra, i hladnog dana sačuvaju ten, negovan  izgled i hidriranost kože lica koja je u ovim dualnim danima sa temperaturama koje osciliraju od 25-26 stepeni u zatvorenom i svega par stepeni na otvorenom. Zima je podsećamo isto tako važno doba za negu lica kao i leto. Svaki dan je dan za negu u stvari. Jednostavnost te činjenice će nas uvek setiti na 
masku koju smo kupili. na onu koju još nismo probali na onu sa kojom smo bili već oduševljeni.
Maske na podlozi svakodnevica koreanaca i koreanki, je nešto što smo želeli da pružimo našim ženama. Želja da ih bude uvek i svuda dostupnih za trenutke koje sami odaberemo. Volimo da nam ih neko pruži na dlanu . Apliciramo masku i mislimo na poklon koji nam je dat kao jednostavna želja za deljenjem nečega što je dobro! 
Da uživamo zajedno! 
Maske " J Luna" uvek su spremne da daju sve od sebe!



https://www.vogue.com.au/beauty/skin/koreas-five-bestselling-sheet-masks-of-2017-and-why-you-need-them/image-gallery/296cec1bebc678322f62fbf5e7b67208?pos=1

Коментари

Популарни постови са овог блога