Lepota od porcelana - Lepota trenutka


Lepota trenutka

Nismo još ni saznali a već se ostvarilo! U trenuku nakon što smo skinuli masku. Već odavno nismo više verovali da je nešto moguće da se desi u trenutku. Barem ne kada je u pitanju izgled. Barem ne kada je u pitanju lice.
Osim naravno delovanja kozmetike. Prvi put možemo naći u jednom pakovanju, izgubljenu nadu da je to moguće, zapakovanu zajedno u mraku folije sa serumom koji je najbolji za nas. Otkriće da je koža toliko "žedna" vlage i seruma će nas obradovati. Istovremeno ćemo biti suočeni sa činjenicom, koliko joj malo vremana posvećujemo 
Šta je to maska na podlozi?
Po internet magazinu : Mademoizelle, radi se od celuloznoj podlozi natoljenoj serumima. i to bi se moglo u najkraćem tako i nazvati. Proizvod koji je tiho zauzeo nekoliko metara u gondolama, kozmetičkih prodavnica, supermarketa, i klasičnim radnjama za prodaju proizvoda za negu.
Isto tako tiho ušao je i zauvek ostao i postao deo rutine čuvene korejeske nege lica.


Ovde se mora napomenuti i jedna velika istina a to je da kada se kaže korejska nega, ona se jednako odnosi i na muškarce i na žene. 
Već mi je više njih u poverenju i tiho reklo, da su i njihovi momci prihvatili ovu negu kao "igru ispod maski" koja je neverovatnom brzinom sa njihovih partnerki prešala i na njih. 
Ništa pri tom ne izgubivši od važnosti, već samo tako nalepljeni i zajedno provode neka nova jutra ili
večeri. Pa će tako partneri otkriti jedni druge "pod maskom" i nakon skidanja iste.
Samo njihove
nove trenutke ispunjene lepotom.


http://www.madmoizelle.com/masques-tissu-bio-cellulose-conseils-607769

Коментари

Популарни постови са овог блога