Lepota od Porcelana - Od radoznalosti do potrebe




Maske za negu lica na podlozi su novost, inovacija koju je donela potreba da se koži lica pruži u jednom trenutku sve što joj je potrebno. Maske na podlozi za jednokratnu upotrebu su novost u Koreji, zemlji koja je inkubator novih kozmetičkih tehnologija u zemlji kolevci "BB" krema i ostalih 3 u1 proizvoda koji su postali naši svakodnevni pratioci. 

Maske na podlozi su postale primenljive i ne zamenljive milionima istovremeno čim su se pojavile. Njihova jednostavna upotreba, kombinacija jednokratne i izdašne doze vlage i željenog seruma, daje efekat trenutnog oporavka i izgled osveženog lica bez, neverovatnom brzinom nestalih, sitnih bora! Maske za lice na papirnoj podlozi su tretman nege od 15-20 minuta, jednom nedeljno bez koga se više ne može zamisliti savremen život.

Jednom kada se oseti zadovoljstvo koje spaja osećanje, da smo sebi pružili maksimalno u jednom običnom radnom danu i izgled lica koje blista nakon upotrebe, zaželećemo uvek da mu se vratimo.

Biti bez maske za lice u svom  ormariću je nezamislivo. Maske za lice na podlozi su praktičan proizvod koji u sebi sadrži najmanje dve stvari, rešenje za negu i vidljivi efekat intenzivne hidratacije i nije slučajno što su postale nešto bez čega se više ne može.


Dostupne su maske sa 8 različitih seruma- Aloa, Crveni ginseng, Kolagen, Snake, Placenta, Biser i Q10 i krastavac.
Uskoro:
-Zeleni čaj, Puž, Nar i vitamin C!






Preporuka za izbor.

Probati sve, odabrati za stalnu upotrebu ono što je vašoj koži najviše odgovaralo!
Bez obzira na preporuke, sve su dobre a neke samo vama posebno prijaju.

Preporuka za upotrebu: Jednom nedeljno koristiti masku, pakovanje od 5 maski je zato prilagođeno vašem izboru i narudžbi.



Nabaviti ih možete: u Parfimerijama "Lorea" Novi Sad, 
Parfimerijama "Pako" Novi eograd,
Parfimerija "Maja" Bački Petrovac

ili direktno - na telefon: 064/2233-032
- preko poruke na instagramu: korejske maske,
- preko poruka na facebook stranici: korejske maske. 
i facebook profila: KOREJSKE maske




Коментари

Популарни постови са овог блога