J Luna – Maska sa ekstraktom zelenog čaja


GREEN TEE – EXTRAKT ZELENOG ČAJA
Proizvod štiti i umiruje osetljivu kožu i sadrži “Camellisa Sinensis Leaf”-  Ekstrakt lista zelenog čaja koji smanjuje upale, zapaljenja i sprečava destrukciju enzima, obezbeđuje foto zaštitu. Vraća nedostajuću vlagu ispucaloj i suvoj koži                                             i čini kožu hidriranom i čistom.


Maska J luna 
Sadrži ekstrakt zelenog čaja
U početku, zeleni čaj bio je popularan samo u Kini gde se medicinski upotrebljavao vekovima da bi se sve tretiralo od glavobolje do depresije. 
Sadrži visoku količinu antioksidanata, kao i enzime, aminokiseline i fitokemikalije kao što su polifenoli. 
Pored svojih zdravstvenih prednosti, zeleni čaj ima impresivan spisak koristi za kožu i kosu.
Da biste poboljšali svoju lepotu, možete koristiti zeleni čaj u svojim tretmanima nege. Takođe, popijte nekoliko čaša ovog popularnog napitka dnevno.

Danas ljudi iz različitih krajeva sveta konzumiraju zeleni čaj zbog njegovihih brojnih zdravstvenih koristi.

Takođe biljka kao i serum zelenog čaja, sadrži vitamine B, folate, mangan, kalijum, magnezijum i kofein.

Poboljšava  i menja čak i sastav  kože
Zeleni čaj poboljšava vašu  kožu čini je zdravom. Pomaže u ispiranju toksina sa kože, leči mrlje i ožiljke i smanjuje upale. Čak  poboljšava  i elastičnost kože.
Studija iz 2003. godine od strane Medical College iz  Georgije pokazala je da zeleni čaj pomaže podmlađivanje kože. Može se koristiti za lečenje kožnih bolest i rana.

Antioksidanti i tanini (astringent) u zelenom čaju pomažu u lečenju tamnih krugova oko očiju. Oni pomažu smanjivanje krvnih sudova ispod delikatne kože oko očiju. Ovo smanjuje oticanje i otpuštenost. Osim toga, vitamin K u zelenom čaju pomaže u osvjetljenju tamnih krugova.

Borba protiv znakova starenja

Zeleni čaj ima anti-aging i antioksidativne prednosti koje mogu da odlažu znake starenja kože, kao što su opuštanje kože, oštećenja od sunca, starosne tačke, fine linije i bore.
Polifenoli u zelenom čaju pomažu u neutralisanju štetnih slobodnih radikala, koji prouzrokuju značajno oštećenje kože i ubrzanje procesa starenja.

nastaviće se...



Коментари

Популарни постови са овог блога