LEPOTA OD PORCELANA    Collagen*    
                                                             J Luna maska na podlozi

Sadrži ekstrakt HIDROLIZIRANOG COLLAGENA

Kolagen je od suštinskog značaja za zdravlje i izgled vaše kože, a ovaj protein je takođe potreban za smanjivanje tipičnih znakova starenja.
Kolagen je važan za elastičnost a važna je i  njegova sposobnost da smanji izgled finih linija i bora. Ovaj protein je takođe neophodan za čvrsto zatezanje opuštene kože, a može vam pomoći čak i na toniranju kože. Pored toga što pomaže da vaša koža bude besprekorna, kolagen takođe može poboljšati zdravlje zglobova i tkiva. 

Proces starenja ne može da se izbegne, ali se može poboljšati zdravlje i možete imati besprekornu kožu dodavanjem dodataka kao što je kolagena vašoj rutini nege.

                                             Smanjuje bore i fine linije

                       Jedna od najčešćih posledica povezanih sa starenjem i prirodnim gubitkom kolagena u koži je pojava bora i finih linija. Izlaganje suncu, zagađenje, loši zdravstveni uslovi i starenje mogu dovesti do smanjenja nivoa kolagena u koži. Jedna od glavnih komponenata u vašoj koži je kolagen, i on se uglavnom nalazi u dermisu. Dermis je donji sloj vaše kože i odgovoran je za održavanje elastičnosti. Kada nivoi kolagena počnu da se smanjuju, počeće da primećujete fine linije i bore koji se stvaraju oko usta i očiju. Dodavanje kolagenskih suplemenata može pomoći dermisu da održi kožu čvrstu i lepotu za prelep i besprekoran ten.

                                           Poboljšajte ten svoje kože
Kada imaju besprekoran ten ne samo da žene izgledaju mlađe, već i podižu i svoje samopouzdanje i opšte mentalno zdravlje. Imajti besprekornu kožu takođe uključuje i  ten kože, što je teže održati kada nivo kolagena počne da pada. Dok se kolagen uglavnom nalazi u dermisu, amino kiseline koje se nalaze u proteinu pomažu da se spoljašnji slojevi kože održe glatkim i zdravijim. Održavanje nivoa alanina, glicina i hidroksiprolina koje održava kolagen može zadržati da male vene i arterije budu manje vidljive, a pomažu u održavanju mladalačkog i besprekornog izgleda.

                                     .  Minimizujte ožiljke
Ožiljci od akni i drugi problemi mogu potpuno uništiti besprekoran ten, a aminokiseline  u kolagenu mogu pomoći u smanjenju pojavljivanja ovih  tačaka. Dodaci kolagena mogu pomoći koži da se prirodno popravi, a Pronađeni su kolagenski dodaci koji pomažu u promovisanju zdrave tkivne formacije, što ubrzava proces zarastanja, tako da možete uživati u besprekornom tenu.
                                            Vlažost
                        Suva koža je uobičajeni problem koji se lako može tretirati dodatkom kolagena. Prema Američkoj akademiji za dermatologiju (AAD) postoji nekoliko faktora koji mogu dovesti do suvog izgleda kože koja može uključivati okolinu, starenje i izbor načina života. Iako možete promeniti način života i usvojiti zdravije navike, gubitak kolagena usled starenja i nekih spoljnih faktora ne može se izbjeći. Dodaci kolagena sadrže aminokiseline koje nedostaju vašoj koži, što može pomoći u vlaženju i umanjenju izgleda nesavršenosti. Pored toga što pomaže u vlaženju i hidriranju suve kože, dodavanje kolagena može poboljšati zdravlje zglobova i tetiva.
                                Čvrsta i tonirana koža
                        Naučnicu su otkrili da su kolagenski peptidi sigurni i prirodni sastojak koji se lako usvajaju kako bi se poboljšao izgled kože. Za razliku od krema i losiona koji samo poboljšavaju spoljašnji sloj kože, ovi dodatci će povećati nivo kolagena u dermisu. Ovaj važan sloj je odgovoran za održavanje čvrstine kože kao i za osiguravanje besprekornog tena u bilo koje doba.
                           Rezime priče o Kolagenu

                         Dok ne možete zaustaviti proces starenja, možete poboljšati izgled kože. Kolagen je neophodan protein koji pomaže vašem telu da bude glatko i besprekorno, a takođe je neophodan za dobro zdravlje zglobova. Kako ste stariji, vaše telo prirodno počinje da proizvodi manje proteina, a dodaci kolagena su sigurni i prirodni način da koža ostane besprekorna. Pored toga što vam pomaže da imate besprekornu kožu, dodatci kolagena takođe mogu poboljšati opšte zdravlje, tako da možete uživati u aktivnom načinu života i izgledati mlađi.

Коментари

Популарни постови са овог блога